ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άγγελος Χαριστέας: «”Καρκίνος” η ελληνική διαιτησία!» – Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Άγγελος Χαριστέας: «”Καρκίνος” η ελληνική διαιτησία!» – Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Οργή και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Άρη για τη διαιτησία του κ. Καραντώνη στο ματς, της 24ης αγωνιστικής της Superleague, με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άγγελος Χαριστέας, χαρακτήρισε «καρκίνο» την ελληνική διαιτησία σε δηλώσεις του μετά το ματς ενώ η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά να “σφυρίξουν” μόνο ξένοι στα ματς των play offs και στο υπόλοιπο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για «ασέβεια» του διαιτητή στο πρόσωπό του και στον Άρη, έκανε λόγο ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων», Άγγελος Χαριστέας, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε «καρκίνο» την ελληνική διαιτησία τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «τον καρκίνο τον ξεριζώνεις».

Θέση πήρε και η ΠΑΕ Άρης, η οποία εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, στην οποία μιλάει για «ξεφτίλα», απαιτώντας από εδώ και πέρα να διευθύνουν μόνο ξένοι διαιτητές τις αναμετρήσεις των play offs και των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Το… αίμα στάζει ακόμη. Τέτοια «χειρουργική» διαιτησία πολλά χρόνια είχαμε να δούμε… Ούτε ένα… κουκούτσι δεν μας έδωσε, έτσι για τα μάτια του κόσμου, έστω…

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί θέλουμε ξένους διαιτητές. Με τους Καραντώνηδες και τους Κουμπαράκηδες η ελληνική διαιτησία δεν έχει μέλλον.

Απορούμε γιατί πληρώνουμε το VAR. Τα πέναλτι τα είδε όλη η Ελλάδα… Μας κουράσατε πια…

Μια λέξη ταιριάζει για αυτό που έγινε απόψε: ΞΕΦΤΙΛΑ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει ξένους διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σε όλα τα ματς των πλέι οφ…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.