ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H FIFA διαψεύδει τα σενάρια για «μπασκετοποίηση» του ποδοσφαίρου και τις πέντε ριζικές αλλαγές

H FIFA διαψεύδει τα σενάρια για «μπασκετοποίηση» του ποδοσφαίρου και τις πέντε ριζικές αλλαγές

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στο σενάριο για «μπασκετοποίηση» του ποδοσφαίρου και τις πέντε ριζικές αλλαγές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η FIFA.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία των δημοσιευμάτων, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω επίσημης ανακοίνωσης διέψευσε την οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση για τις εν λόγω αλλαγές, τόσο εσωτερικά όσο και σε τυχόν συνεννόηση με την IFAB, το παγκόσμιο σώμα που νομοθετεί πάνω στους κανόνες του παιχνιδιού.

«Η FIFA θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τα εσφαλμένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα media τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την φερόμενη πρόθεση να δοκιμαστούν αλλαγές στους Κανόνες του Παιχνιδιού στο πλαίσιο ενός τουρνουά Νέων στην Ολλανδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η FIFA διαβεβαιώνει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για δοκιμές σε οποιιαδήποτε από τις αλλαγές που αναφέρθηκαν και πως αυτές οι αλλαγές δεν έχουν συζητηθεί καν, ούτε εντός της FIFA, ούτε με τους συνεργάτες μας στην IFAB», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.