Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι!

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στους Καταλανούς και πως οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν οριστικά παρά τη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές αυτό δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί μετά από οικονομικά εμπόδια που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga.

Έτσι ο Μέσι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Καταλονίας στην οποία αγωνιζόταν από το 2000 έως και σήμερα έχοντας κατακτήσει τα πάντα και έχοντας κάνει την Μπαρτσελόνα την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή”.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (5/8) η Marca είχε γράψει για το διαζύγιο που έρχεται ανάμεσα στις δύο πλευρές για να ακολουθήσει σιγά-σιγά όλος ο Τύπος της Ισπανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.