Επέστρεψε στην εντατική ο Πελέ – Τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας του

Επέστρεψε στην εντατική ο Πελέ – Τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας του

O Πελέ εισήχθη εκ νέου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο, όπως ανέφερε την Παρασκευή (17/09) το ESPN Brasil.

Συγκεκριμένα, το βραζιλιάνικο Μέσο έκανε λόγο για επιδείνωση της υγείας του, λίγα 24ωρα αφότου πήρε εξιτήριο από τη Μονάδα μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο.

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο παρουσίασε ήπια αναπνευστική αστάθεια το πρωί της Παρασκευής και ως προληπτικό μέτρο μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι σταθερή και πλέον βρίσκεται σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας», αναφέρει σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 80χρονου Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε και η κόρη του Κέλι Νασιμέντο, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του και ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο που βρίσκεται ο πατέρας της.

«Στην κανονική (ιατρική) εικόνα ενός άντρα της ηλικίας του, μετά από μια τέτοια επέμβαση, μερικές φορές υπάρχουν δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Είναι πολύ φυσιολογικό. Χθες ήταν κουρασμένος και έκανε ένα μικρό βήμα προς τα πίσω. Σήμερα έδωσε δύο μπροστά», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο και πρόσθεσε «αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τώρα. Φορά γιλέκο επειδή το κρύο του Σάο Πάολο τον κάνει να νιώθει άβολα».

Υπενθυμίζεται πως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, βγήκε την περασμένη Τρίτη, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν από τις 31 Αυγούστου, μετά τον εντοπισμό του όγκου σε εξετάσεις ρουτίνας

«Έχω ήδη βγει από την εντατική και είμαι στο δωμάτιό μου», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη. Μάλιστα, διαβεβαίωνε ότι διάβασε τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που έλαβε και ευχαρίστησε «κάθε έναν από εσάς που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχίζω κάθε ημέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω 90 λεπτά, συν την παράταση. Θα βρεθούμε σύντομα», σημείωνε στην ανάρτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.