ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαμός στην Παρί Σεν Ζερμέν – Δεν πήγε στην προπόνηση ο Λιονέλ Μέσι

Χαμός στην Παρί Σεν Ζερμέν – Δεν πήγε στην προπόνηση ο Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ, όμως η κατάληξη δεν ήταν ονειρική για όλους.

Το τρίο των αστέρων της γαλλικής ομάδας ήταν στο βασικό σχήμα και στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ολιμπίκ Λιόν στο Παρκ Ντε Πρενς, αλλά και πάλι δεν ολοκλήρωσαν όλοι μαζί το 90λεπτο… Μόνο που αυτή τη φορά δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

Το ρολόι σημάδευε το 76ο λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ στο 1-1 (προηγήθηκε η Λιόν στο 54′ με τον Πακετά, ισοφάρισε στο 66′ με πέναλτι ο Νεϊμάρ) όταν ο δεξιός οπισθοφύλακας Ασράφα Χακίμι πήρε θέση δίπλα από τον 4ο διαιτητή για να περάσει στο ματς, αλλά όταν σηκώθηκε η πινακίδα με το Νο30 όλοι πάγωσαν. Ακόμη και ο χρόνος!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μόλις είχε κάνει κάτι που δεν είχε τολμήσει να κάνεις κανείς άλλος προπονητής από το 2008!!! Τότε που ακόμη ο Λίο Μέσι στη Μπαρτσελόνα ζούσε στη σκιά του Ροναλντίνιο, του Τσάβι, του Πουγιό, του Ανρί και προπονητής των μπλαουγκράνα ήταν ο Φρανκ Ράικαρντ.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga η Μπάρτσα αγωνίζοντας στην έδρα της Σαραγόσα με το σκορ να είναι στο 1-1 και στο 79′ ο Ράικαρντ απέσυρε τον Μέσι για να περάσει στη θέση τον Μπόγιαν Κρκιτς (στο 18’13”του βίντεο που ακολουθεί φαίνεται να παίρνει τις τελευταίες οδηγίες). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-1 χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Ροναλντίνιο στο 83′.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, ένας συμπατριώτης του «Πούλγκα», έκανε ακριβώς το ίδιο και κατά διαβολική σύμπτωση η ομάδα τους νίκησε με 2-1 χάρις σ’ ένα γκολ ενός άλλου Αργεντινού, του Μάουρο Ικάρντι ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις.

Με τη διαφορά όμως ότι τώρα η αλλαγή του Μέσι επισκίασε ακόμη και τη νίκη της Παρί (παρεμπιπτόντως έχει κάνει το 6χ6) με το όλο θέμα να παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άλλαξα τον Λίο για να τον προφυλάξω… Σε μια τέτοια ομάδα κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες, αλλά εγώ είμαι αυτός που αποφασίζω. Όταν ο Λίο αποχωρούσε, τον ρώτησα πως είναι και μου απάντησε μια χαρά», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ποτσετίνο εξηγώντας την απόφαση του, αλλά τα όσα έχουν γίνει στις ώρες που μεσολάβησαν προφανώς και δείχνουν ότι υπάρχει θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.