Γράφει ιστορία στην Ισπανία ο Κ.Μπενζεμά – Άφησε πίσω του Κ.Ρονάλντο και Λ.Μέσι

Γράφει ιστορία στην Ισπανία ο Κ.Μπενζεμά – Άφησε πίσω του Κ.Ρονάλντο και Λ.Μέσι

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πάρει από το χέρι την Ρεάλ Μαδρίτης και την οδηγεί από νίκη σε νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος στράικερ σκόραρε και απέναντι στη Μαγιόρκα βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές και ετοιμάζοντας τα δυο από τα τρία τέρματα που πέτυχε ο Ασένσιο για το τελικό 6-1.

Ο Γάλλος είναι ό,τι πιο «καυτό» έχει υπάρξει στον 21ο αιώνα στην LaLiga σε επίπεδο συμμετοχής στα γκολ για την ομάδα του και άφησε έτσι τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι πίσω του σε ό,τι αφορά το σύνολο τερμάτων/ασίστ έπειτα από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο νυν αστέρας της Ρεάλ έχει φτάσει στα 15 με 8 δικά του γκολ και 7 «σερβιρίσματα», ξεπερνώντας τα 14 που είχε μετρήσει ο CR7.

Ο Κριστιάνο είχε μετρήσει 13 δικά του γκολ και 1 ασίστ στα πρώτα 6 ματς της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λιονέλ Μέσι είχε σταματήσει στα 13, με 8 τέρματα και 5 ασίστ, στις 6 αγωνιστικές της LaLiga την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012, μετά την κατάκτηση του Champions League στο Λονδίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.