ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένα διαφορετικό ματς: Στην Αγγλία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στον οποίο απαγορεύονται οι κεφαλιές

Ένα διαφορετικό ματς: Στην Αγγλία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στον οποίο απαγορεύονται οι κεφαλιές

Ένας διαφορετικός αγώνας θα διεξαχθεί αύριο (26/9) στην Αγγλία στον οποίο καταργούνται οι κεφαλιές.

Στην Αγγλία πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κάνουν κινήσεις, για να περιοριστούν κεφαλιές για τυχόν συνδεσή τους με την άννοια και το Αλτσχάιμερ. Για το σκοπό αυτό θα διεξαχθεί αύριο (26/9) ένας αγώνας μεταξύ βετεράνων, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ «Head for Change» με την υποστήριξη θρύλων του παρελθόντος, όπως οι Κέβιν Κίγκαν και Άλαν Σίρερ.

Οι κεφαλιές θα επιτρέπονται μόνο από τη μικρή περιοχή και μόνο για το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο θα απαγορεύονται εντελώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σκέψη γύρω από την εξέταση της κεφαλιάς ξεκίνησε μετά από περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εντάθηκε μετά τις ανακοινώσεις των Ντένις Λο της Γιουνάιτεντ που διεγνώσθη με Αλτσχάιμερ και άνοια και Τέρι ΜακΝτέρμοτ της Λίβερπουλ που βρίσκεται στα πρώτα στάδια άνοιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.