ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταγγελίες κατά του Μαραντόνα: «Στα 16 μου με έβαλε στον κόσμο των ναρκωτικών και μου ζήτησε να κάνω αυξητική στήθους »

Καταγγελίες κατά του Μαραντόνα: «Στα 16 μου με έβαλε στον κόσμο των ναρκωτικών και μου ζήτησε να κάνω αυξητική στήθους »

Η 37χρονη Κουβανή Μάβις Άλβαρες προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, με το όνομα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η Κουβανή μίλησε για την “σκοτεινή” σχέση της με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, την οποία ισχυρίζεται ότι την έζησε το 2000, όταν ως ανήλικη υπήρξε ζευγάρι με τον Αργεντινό θρύλο, συναινώντας και σε σεξουαλικές επαφές.

Ο Μαραντόνα είχε βρεθεί στην Κούβα τον Φεβρουάριο εκείνου του έτους για να σώσει τη ζωή του, αφού μόλις ένα μήνα νωρίτερα είχε νοσηλευτεί στην Ουρουγουάη λόγω υπερβολικής δόσης. Η Αβάνα ήταν ένα φιλόξενο μέρος για εκείνον, λόγω της φιλικής σχέσης που είχε με τον πρόεδρο της χώρας, Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος τον προσκάλεσε στην κλινική La Pradera, μισή ώρα μακριά από την κουβανική πρωτεύουσα.

“Η ζωή με τον Μαραντόνα ήταν πολύ τρελή. Πάρτι, ντισκοτέκ, γεύματα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αργότερα θα έμπλεκα με ναρκωτικά, από τα οποία χρειάστηκε πολλή δουλειά για να ξεφύγω”, υποστήριξε η Άλβαρες, η οποία μίλησε και για το πώς ως 16χρονη ήρθε σε επαφή πρώτη φορά με τον Μαραντόνα, την 1η Σεπτεμβρίου του 2000.

“Περπατούσα στο δρόμο όταν ένας άντρας με ρώτησε αν θέλω να συναντήσω τον Μαραντόνα. Περάσαμε πάνω από μία ώρα όπου προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι σημαντικό να βοηθήσω τον Ντιέγκο, ο οποίος ήταν μία παγκόσμια προσωπικότηρα, φίλος της Κούβας και είχε κατάθλιψη. Τελικά, δέχθηκα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαραντόνα με δέχθηκε. Μιλήσαμε αρκετά και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Μου άρεσε και ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια. Με κάλεσε μαζί με την οικογένειά μου για δείπνο την επόμενη μέρα στο Palacio Dupont”.

“Δοκίμασα κοκαΐνη για να τον ευχαριστήσω”

Η γνωριμία τους προχώρησε και ο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 60 ετών, φέρεται να της ζήτησε να μείνουν μαζί στο σπίτι του στην Πραντέρα έπειτα από μερικές ημέρες. Η οικογένεια της Άλβαρες αντέδρασε, όμως εκείνη ήταν θετική: “Η μητέρα μου δεν το πήρε καθόλου καλά. Ούτε ο πατέρας μου, όμως σε αυτήν την ηλικία συνήθως οι άνθρωποι είναι επαναστάτες και δεν λαμβάνουν υπόψιν τα κριτήρια των γονιών τους”.

Στη συνέχεια, η Άλβαρες εξιστόρησε λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον Μαραντόνα και πώς -κατά την ίδια- αυτή την οδήγησε στα ναρκωτικά: “Ο Ντιέγκο με έριξε στα ναρκωτικά όταν ήμουν 16 ετών. Σε πολλές περιπτώσεις επέμεινε. Ήταν περίπου έξι μήνες αφότου είχαμε αρχίσει να έχουμε σχέση. Αισθανόταν μοναξιά και δοκίμασα κοκαΐνη για να τον ευχαριστήσω. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής μου”.

Από εκείνη τη στιγμή η Άλβαρες υποστηρίζει ότι άρχισε ο εθισμός της στα ναρκωτικά: “Προσπάθησα, αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω. Βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Όταν ξέφυγα από τα ναρκωτικά, βρήκα καταφύγιο στο αλκοόλ. Ήταν δύσκολα”. Η Άλβαρες εισήχθη ακόμα και σε κλινική της ΑΒάνα για μικρό χρονικό διάστημα, στην ίδια όπου είχαν περάσει προσωπικότητες όπως ο Κάστρο, ο Ούγκο Τσάβες και η Φλορένσια Κίρσνερ, κόρη της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρσνερ.

“Ήθελε να κάνω αυξητική στήθους στο σπίτι”

Η επιρροή του Μαραντόνα πάνω στην έφηβη Άλβαρες δεν περιορίστηκε στις ουσίες. Όπως υποστηρίζει η ίδια στην προ ημερών συνέντευξή της: “Μου είπε ότι θα έμοιαζα καλύτερα με μεγαλύτερο στήθος. Ήθελε να κάνω την επέμβαση στην Κούβα, στο σπίτι όπου μέναμε. Του είπα όχι, ότι δεν θα έκανα επέμβαση στο σπίτι, επειδή φοβόμουν ότι αν κάτι πήγαινε στραβά ή υπήρχε μια λοίμωξη, θα προέκυπτε κίνδυνος. Οπότε αποφασίσαμε να πάμε να την κάνω στην Αργεντινή”.

“Έκανα την επέμβαση. Ήταν πολύ περίπλοκη, επειδή η πληγή έμεινε ανοιχτή λόγω της τρέλας του Ντιέγκο. Έπρεπε να μείνω παραπάνω. Πήγα για 20 μέρες και πέρασα 2,5 μήνες πάνω κάτω στην Αργεντινή”.

“Λυπάμαι τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι ήμουν 16 ετών και μέρος όλων αυτών, αλλά ήταν μία εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Δεν επιλέγουμε το τι έχουμε για να ζήσουμε. Απλά αφέθηκα ελεύθερη”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι το μοναδικό “όχι” που είπε στον Μαραντόνα ήταν σε προτάσεις του για σεξουαλικά όργια.

Οι αντιδράσεις από το περιβάλλον Μαραντόνα

Οι κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα και Χιανίνα, με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα επέκριναν τη συνέντευξη της Άλβαρες, υποστηρίζοντας ότι μιλάει επιζητώντας δημοσιότητα και χρήματα. Φίλοι του θρυλικού ποδοσφαιριστή υποστήριξαν ότι η σχέση του ήταν γνωστή και αποδεκτή στην Κούβα, αν και μέχρι στιγμής είχε δημοσιοποιηθεί μόνο η σχέση του με την τότε 19χρονη Αντονάι Φρούτος.

“Ήταν μια συναινετική σχέση. Μέναμε στην Πραδέρα, στο Σπίτι 1 και στο Σπίτι 2, μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του, οι οποίες έμεναν μόνιμα μαζί μας. Μαγείρευαν εκεί, έκαναν τα πάντα. Ποτέ δεν ρώτησα πόσο χρονών ήταν, τους κοίταζα και ήταν ερωτευμένοι, είχαν εξαιρετική σχέση”, παραδέχθηκε ο Μαριάνο Ισραελίτ, οδηγός του Μαραντόνα στην Κούβα και φίλος του μέχρι τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζοντας τι συνέβη, ζητάω συγγνώμη σε αυτήν. Τώρα που ανακάλυψα την ηλικία της από όσα είπε. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως όλα όσα έκαναν σε ιδιωτικό επίπεδο τα ξέρουν οι ίδιοι, δεν τα έζησα εγώ. Ήμουν στο δωμάτιό μου και ποτέ δεν έμαθα ή συμμετείχα. Πόσο μάλλον να γνωρίζω το επίπεδο ζήλιας που είχε για τις συντρόφους του. Όλα αυτά είναι καινούργια για μένα”, κατέληξε ο Ισραελίτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.