ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκάλυψη του Ν.Σιμεόνε: «Ζήτησα από τον Λ.Σουάρες να “ψήσει” τον Λ.Μέσι να έρθει στην Ατλέτικο»

Αποκάλυψη του Ν.Σιμεόνε: «Ζήτησα από τον Λ.Σουάρες να “ψήσει” τον Λ.Μέσι να έρθει στην Ατλέτικο»

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Τσόλο Σιμεόνε γνωστοποίησε ότι προσπάθησε να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, με μία μικρή βοήθεια από τον Λουίς Σουάρες.

«Θα σας δώσω λεπτομέρειες. Όταν συνέβη ό,τι συνέβη με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα πήρα τηλέφωνο τον Λουίς. Με όλον τον σεβασμό προς τον Μέσι, δεν τον πήραμε απευθείας τηλέφωνο. Οπότε πήρα τον Λουίς και τον ρώτησα: “Τι έγινε, πώς είναι; Λες να ήθελε να έρθει; Υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα; Σκεφτείτε να ερχόταν στην Ατλέτικο», ανέφερε ο Αργεντινός κόουτς.

Υπενθυμίζεται πως ο Σουάρες έφυγε από την Μπαρτσελόνα μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τον ενημέρωσε τηλεφωνικά πως δεν τον υπολογίζει εξαιτίας της ηλικίας του, μόνο και μόνο για να… τιμωρηθεί από τον Ουρουγουανό ο οποίος την αμέσως επόμενη σεζόν πήγε στο «Wanda Metropolitano» και πήρε από το… χέρι τους «ροχιμπλάνκος» για να τους οδηγήσει στην κατάκτηση της La Liga.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον Μέσι φαίνεται πως ήταν πιο πιθανό να «ψηθεί» από τον κολλητό του, παρά να παίξει για τους Καταλανούς αμισθί, όπως ήλπιζε -σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου- ο νυν πρόεδρος του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.