Ο Ε.Χάαλαντ κάνει τα… μαγικά του – Το απίθανο κόλπο με τις τρεις μπάλες και τον πύργο (βίντεο)

Ο Ε.Χάαλαντ κάνει τα… μαγικά του – Το απίθανο κόλπο με τις τρεις μπάλες και τον πύργο (βίντεο)

O 21χρονος Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Νορβηγός επιθετικός κατά καιρούς μας έχει δείξει το πλούσιο ταλέντο του, είτε εντός αγωνιστικών χώρων με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, είτε εκτός με βίντεο από τις προπονήσεις του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτιαξε έναν πύργο με τρεις μπάλες και αφού τις στερέωσε τη μία πάνω στην άλλη, τις έστειλε διαδοχικά στο «γάμμα» της εστίας. Το βίντεο δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της η Μπορούσια Ντόρτμουντ με την υποσημείωση «Αυτό είναι αλήθεια, πιστέψτε μας».

Το εντυπωσιακό αυτό βίντεο ήρθε την ημέρα που έγινε γνωστό πως είναι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με αξία 144 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 8% (+11 εκατ. ευρώ) από τον Ιούλιο του 2021. Η κορυφαία θέση του, όπως αναφέρει μελέτη της -συμβουλευτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών με έδρα την Ολλανδία- KPMG που είναι ένας από τους «Big Four» ελεγκτές, μαζί με την Deloitte, την Ernst & Young και την PricewaterhouseCoopers, οφείλεται επίσης στη μείωση της αξίας του Κιλιάν Εμπαπέ στα 139,5 εκατ. ευρώ (-36 εκατ. ευρώ), καθώς ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ), που ανέβηκε μία θέση, καθώς η αξία του ανέρχεται σε 121,2 εκατ. ευρώ (-1 εκατ. ευρώ).

Ο Ρομέλου Λουκάκου (Τσέλσι/5ος) σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο (+6 θέσεις) τους τελευταίους τρεις μήνες, μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα (115,6 εκατ. ευρώ/+10 εκατ. ευρώ) για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι. Βρίσκεται πίσω από τον Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), που ανέβηκε μία θέση (4ος) με αξία 118.9 εκατ. ευρώ (+1 εκατ. ευρώ).

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι) υποχώρησε έξι θέσεις και είναι τώρα 16ος στην κατάταξη, ενώ ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, μπήκε στην πρώτη δεκάδα (10ος) μετά από άνοδο τριών θέσεων, με εκτιμώμενη αξία 110,5 εκατ. ευρώ (+6 εκατ. ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χόλαντ έχει συγκριθεί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, λόγω του ύψους του και της παραγωγικής του ικανότητάς στο σκοράρισμα. Έχει επηρεαστεί στο παιχνίδι του από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Μίτσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.