ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαρτσελόνα: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τσάβι – Τι ζητάει ο Ισπανός

Μπαρτσελόνα: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τσάβι – Τι ζητάει ο Ισπανός

Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα της και το πιθανότερο σενάριο είναι σε αυτή να υπάρχει και ο Τσάβι.

Η εφημερίδα «El Nacional», όμως, αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από τη φημολογούμενη επιστροφή του εμβληματικού αρχηγού στη Βαρκελώνη, αναφέροντας τους όρους που έχει θέσει στη διοίκηση για να πει το μεγάλο «ναι».

Πρώτα από όλα ο Καταλανός τεχνικός έχει ζητήσει πέντε μεταγραφές από τον Λαπόρτα, έχοντας ξεκαθαρίσει το προφίλ του κάθε ποδοσφαιριστή που θα ήθελε στην ομάδα του.

Πρώτα από όλα ο Τσάβι θα ήθελε έναν δημιουργικό μέσο, ο οποίος θα μπορέσει να δίνει σημαντικές λύσεις στο 4-3-3, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει τώρα από τους Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Νίκο και Γκάβι.

Από εκεί και πέρα, θα ήθελε δύο μπακ-χαφ, με τον έναν να έχει τις δυνατότητες του Αλάμπα και ο άλλος τα χαρακτηριστικά του Ντάνι Άλβες.

Επόμενος στη λίστα του Τσάβι είναι ένας ακραίος φορ, ο οποίος θα έχει την ικανότητα να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός και φαίνεται πως λείπει από το τωρινό ρόστερ της «Μπάρτσα». Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Άντονι του Άγιαξ, αλλά παρουσιάζονται δυσκολίες στην ολοκλήρωσή της.

Η τελευταία «εισήγηση» του παλαίμαχου άσου της Μπαρτσελόνα αφορά την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ιδανικά του Έρλινγκ Χάλαντ, που τα οικονομικά του συλλόγου δεν επιτρέπουν μία τέτοια υπέρβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρα από μεταγραφές, όμως, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών και δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν φύγουν παίκτες όπως ο Ζεράρ Πικέ, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Τζόρντι Άλμπα ή ο Σέρχι Ρομπέρτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.