ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολοταχώς προς την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι – Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσής του

Ολοταχώς προς την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι – Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσής του

Η απομάκρυνση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ανοίγει πλέον διάπλατα τον δρόμο στον Τσάβι για να αναλάβει την εν λόγω θέση.

Ένα 24ωρο μετά την απόλυση του Ολλανδού, λόγω της κακής πορείας της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, στην κορυφή της λίστας για να τον διαδεχθεί είναι ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι και μάλιστα είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Ισπανός κόουτς έχει καταλήξει ήδη σε συμφωνία με τους “μπλαουγκράνα” για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ωστόσο, απομένει να βρεθεί χρυσή τομή μεταξύ των Καταλανών και της ομάδας από το Κατάρ, καθώς το συμβόλαιο του Τσάβι βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το 2023.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εάν η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να κάτσει στον πάγκο της ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας, θα χρειαστεί να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ, που είναι και η αξία της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Τσάβι με την Αλ Σαντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο καταλανικός σύλλογος αναμένεται να καταβάλει και 12 εκατ. ευρώ στον Ρόναλντ Κούμαν, ως αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας του μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.