ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε ρόλο… φύλακα στο Squid Game o Ζ.Ιμπραΐμοβιτς – Το βίντεο με τον νούμερο 1 Tik-Toker

Ακόμη μία εντυπωσιακή κίνηση από τον Σουηδό

Σε ρόλο… φύλακα στο Squid Game o Ζ.Ιμπραΐμοβιτς  – Το βίντεο με τον νούμερο 1 Tik-Toker

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λατρεύει τον ρόλο της πιο viral περσόνας στον πλανήτη ποδόσφαιρο και δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει «θόρυβο» μπαίνοντας στον κόσμο του Squid Game, προσαρμόζοντας τους κανόνες στα μέτρα του!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέβασε βίντεο σε συνεργασία με τον Νο1 Tik-Toker στον πλανήτη, Khaby, στο οποίο εμφανίζεται ως μασκοφόρος φρουρός της σειράς-φαινόμενο του Netflix στην πίστα με τα γυάλινα σκαλοπάτια. Όταν ο Khaby, γνώρισμα του οποίου είναι να μη μιλάει ποτέ στα βίντεό του και να παίρνει ένα ξεκαρδιστικό ύφος απορίας, φτάνει στην άλλη άκρη του παιχνιδιού δίχως να αγγίξει ούτε μία γυάλινη επιφάνεια, τότε ο Ζλάταν βγάζει τη μάσκα κι αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως, κάνει νόημα… υπαναχώρησης στον Khaby, ο οποίος πέφτει στο «κενό» και το βίντεο κλείνει με τον Ζλάταν να υιοθετεί τη χειρονομία-σήμα κατατεθέν του Khaby, με το hashtag «Δικό μου παιχνίδι, δικοί μου κανόνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.