ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Τσιμίκας: Αποκάλυψε τον λόγο για το μαυρισμένο μάτι

Εμφανίστηκε με αυτό στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Κ.Τσιμίκας: Αποκάλυψε τον λόγο για το μαυρισμένο μάτι

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεχώρισε σε μία ακόμη αναμέτρηση της Λίβερπουλ, αυτή την φορά κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με τους Κόκκινους, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι είχε μαυρισμένο μάτι από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας είχε εμφανιστεί με μαυρισμένο μάτι και όλοι απόρησαν, με τον Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο να τον ενημερώνει για τις προθέσεις που είχε να τον ξεκινήσει στο ματς με τους Ροχιμπλάνκος, όπως κι έγινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιμίκας μερικές ημέρες αργότερα αποκάλυψε τους λόγους που εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι βάζοντας τέλος στα σενάρια: «Μερικές ημέρες νωρίτερα είχα συγκρουστεί με τον Τιάγκο στην προπόνηση σε μια άσκηση που κάναμε…» και κάπως έτσι λύθηκε το μυστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.