ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε μια από τις πιο σκληρές φυλακές της Αγγλίας μεταφέρθηκε ο Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι – Κατηγορείται για επτά βιασμούς

Σε μια από τις πιο σκληρές φυλακές της Αγγλίας μεταφέρθηκε ο Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι – Κατηγορείται για επτά βιασμούς

Ο Μπεντζαμίν Μεντί μεταφέρθηκε σε μια από τις πιο βίαιες φυλακές της Αγγλίας στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η «Sun», ο Μεντί αποφυλακίστηκε από τη λιγότερο επικίνδυνη φυλακή HMP Altcourse του Λίβερπουλ πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων και τώρα βρίσκεται στη φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ, που θεωρείται μια από τις πιο σκληρές και βίαιες φυλακές της Αγγλίας.

Η συγκεκριμένη φυλακή έχει φιλοξενήσει κάποτε τον ποδοσφαιριστή Τζόι Μπάρτον, ο οποίος φυλακίστηκε το 2010 για περισσότερους από δύο μήνες αφού ξυλοκόπησε έναν έφηβο.

«Η φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ είναι από τις πιο βίαιες φυλακές της χώρας μας. Το άλλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι εδώ. Θα φωνάζουν το όνομά του για εβδομάδες και δεν θα μπορεί καν να κοιμηθεί, ειδικά επειδή κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές της Σίτι εδώ, αλλά δεν θα παρέμβουν για να υπερασπιστούν κάποιον που κατηγορείται για βιασμό» αποκάλυψε μια πηγή στη «Sun».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέντζαμιν Μέντι αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες βιασμού εναντίον του από πέντε διαφορετικές γυναίκες ηλικίας 16+, που είχαν διαπραχθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.