Ο Μπεντζαμίν Μεντί μεταφέρθηκε σε μια από τις πιο βίαιες φυλακές της Αγγλίας στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η «Sun», ο Μεντί αποφυλακίστηκε από τη λιγότερο επικίνδυνη φυλακή HMP Altcourse του Λίβερπουλ πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων και τώρα βρίσκεται στη φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ, που θεωρείται μια από τις πιο σκληρές και βίαιες φυλακές της Αγγλίας.

Η συγκεκριμένη φυλακή έχει φιλοξενήσει κάποτε τον ποδοσφαιριστή Τζόι Μπάρτον, ο οποίος φυλακίστηκε το 2010 για περισσότερους από δύο μήνες αφού ξυλοκόπησε έναν έφηβο.

«Η φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ είναι από τις πιο βίαιες φυλακές της χώρας μας. Το άλλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι εδώ. Θα φωνάζουν το όνομά του για εβδομάδες και δεν θα μπορεί καν να κοιμηθεί, ειδικά επειδή κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές της Σίτι εδώ, αλλά δεν θα παρέμβουν για να υπερασπιστούν κάποιον που κατηγορείται για βιασμό» αποκάλυψε μια πηγή στη «Sun».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέντζαμιν Μέντι αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες βιασμού εναντίον του από πέντε διαφορετικές γυναίκες ηλικίας 16+, που είχαν διαπραχθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021.