ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μουντιάλ 2022: Οι τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ του Κατάρ

Τι τιμές θα έχουν τα «πολυπόθητα» εισιτήρια του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλου;

Μουντιάλ 2022: Οι τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ του Κατάρ

Το Μουντιάλ του Κατάρ πριν αρχίσει έχει αφήσει ιστορία μιας και μιλάμε για μια διοργάνωση που έχει διχάσει το ποδοσφαιρικό κοινό, μετρώντας 6.500 νεκρούς εργάτες που δουλεύαν στις κατασκευές των υποδομών.

Πάμε όμως στο «χρυσό» χαρτάκι που όποιος το αποκτήσει θα μπορεί να δει ένα από τα μεγάλα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Σήμερα, Τετάρτη (19/1) ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), με τιμές χαμηλότερες από εκείνες των προηγούμενων εκδόσεων, όπως ανακοίνωσε η FIFA.

Οι επίδοξοι διεθνείς θεατές μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια σε τιμές που ξεκινούν από 69 δολάρια (61 ευρώ), περίπου το ένα τρίτο λιγότερο από αυτά που πωλήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Η τιμή ενός εισιτηρίου για τον τελικό μπορεί ωστόσο να φτάσει τα 1.607 δολάρια (1.422 ευρώ), σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει πόσοι θεατές θα επιτραπούν στα γήπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.