ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τελειώνει τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού η Βρετανία – Δεν θα απαιτούνται για να μπουν στα γήπεδα

Αποφάσεις της κυβέρνησης αλλάζουν τα δεδομένα

Τελειώνει τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού η Βρετανία – Δεν θα απαιτούνται για να μπουν στα γήπεδα

Χωρίς την υπόδειξη Covid Pass θα μπορούν να μπουν οι φίλαθλοι στα αγγλικά γήπεδα καθώς σύμφωνα με μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης τα μέτρα κατά του κορωνοϊού γίνονται πιο χαλαρά.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν μπορούσαν μέχρι πρότινος να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά χωρίς να επιδείξουν το συγκεκριμένο έγγραφο.

Παράλληλα, η διοίκηση του πρωταθλήματος προχώρησε σε συστάσεις ώστε να τηρούνται τα μέτρα κατά την είσοδο και παραμονή του κόσμο στα γήπεδα, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του Covid 19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.