ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

UEFA: Οριστικά στη Γαλλία το Euro 2016!

UEFA: Οριστικά στη Γαλλία το Euro 2016!

Παρά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η UEFA αποφάσισε να μην αλλάξει η χώρα διοργάνωσης του Euro 2016 και να διεξαχθεί κανονικά στην Γαλλία (10 Ιουνίου-10 Ιουλίου).

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι, υπήρξε έντονη συζήτηση, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 θα πρέπει να διεξαχθεί στη Γαλλία, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Οι… φωνές που ήθελαν την αλλαγή της έδρας της διοργάνωσης -για λόγους ασφαλείας- ήταν αρκετές, αλλά τελικά η UEFA αποφάσισε πως το Euro 2016 να πραγματοποιηθεί στη Γαλλία

“Η κλήρωση του EURO θα γίνει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι και η τελική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου 2016”, αναφέρεται στην επίσημη τοποθέτηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε πως το EURO θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης. Από την αρχή του πρότζεκτ έχει ληφθεί υπόψη πιθανή τρομοκρατική απειλή. Όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του EURO θα συνεχίσουν τη δουλειά τους και θα παρακολουθούν από κοντά το επίπεδο κινδύνου”, συνεχίζεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.