ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγγλία-Γαλλία με ένοπλους αστυνομικούς στο Λονδίνο

Αγγλία-Γαλλία με ένοπλους αστυνομικούς στο Λονδίνο

Πρωτοφανή θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο φιλικό της Αγγλίας με τη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης στο Γουέμπλε, καθώς περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί.

Στο εμβληματικό γήπεδο του Λονδίνου αναμένεται να βρεθούν περίπου 90.000 θεατές, οι οποίοι καλούνται να πάνε όσο πιο νωρίς γίνεται γιατί οι έλεγχοι θα είναι χρονοβόροι. Όπως αναφέρει η DailyMail οι ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας που θα είναι στο γήπεδο έχουν την εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν όποιον επιχειρήσει να εισβάλει στο γήπεδο. «Έχουν εντολή να δράσουν για την εξουδετέρωση των τρομοκρατών και όχι να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί τους», αναφέρεται σχετικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ανησυχία για ένα ποδοσφαιρικό ματς, αλλά αύριο θα δείτε οπλισμένους αστυνομικούς παντού έξω από το γήπεδο», ανέφερε άνθρωπος της Scotland Yard.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχει κάτι το οποίο είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερο από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτό θα πλανάται, είτε μας αρέσει είτε όχι. Δεν έχω πάει ποτέ σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου όπως αυτό πριν» παραδέχθηκε ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντσον.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως «αρρώστησε» βλέποντας τις εικόνες από το Παρίσι και πρόσθεσε: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είμαστε ασφαλείς κι εμείς και ο κόσμος και ας ελπίσουμε πως δεν θα επαναληφθεί ό,τι έγινε το βράδυ της Παρασκευής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί και ο Δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.