Η επίσκεψη των Τσίπρα και Νταβούτογλου στα αποδυτήρια των δύο ομάδων μετά το πέρας του φιλικού αγώνα

Η επίσκεψη των Τσίπρα και Νταβούτογλου στα αποδυτήρια των δύο ομάδων μετά το πέρας του φιλικού αγώνα

Οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας επισκέφτηκαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του γηπέδου. Δεχόμενοι συγχαρητήρια από τους δημοσιογράφους,  ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε εμάς συγχαρητήρια» και πρόσθεσε: «θα λένε ότι το κανονίσαμε», εννοώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου πήρε την πάσα και συμπλήρωσε: «0-0, ένα καλό σκορ και για τους δύο. Κανείς δεν αναστατώθηκε…».

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Γερμανό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε για την ανάληψη των καθηκόντων του και του είπε: «Πριν από λίγες ημέρες συνάντησα την Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ η οποία μου είπε να προσέξω να μη χάσουμε στον αγώνα με την Τουρκία, κι εγώ της απάντησα πως δεν θα χάσουμε γιατί έχουμε Γερμανό προπονητή.Τελικά δεν χάσαμε, μπράβο!»

Στη συνέχεια ο Τσίπρας απευθύνθηκε στον Νταβούτογλου: «Είναι Γερμανός ο προπονητής μας, όπως Γερμανός ήταν και ο Οτο Ρεχάγκελ, με τον οποίο κατακτήσαμε το Euro 2004», με τον Τούρκο να του απαντάει χαμογελαστός, «ναι, το ξέρω» και απευθυνόμενος στον Σκίμπε να επισημαίνει ότι: «Πριν την Ελλάδα, είχες δουλέψει σε τουρκικές ομάδες, όπως η Γαλατασαράι!»

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια της Εθνικής, ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές έναν προς έναν αλλά ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος  με τον Σωτήρη Νίνη, ίσως και λόγω Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της Τουρκίας, όπου μπροστά – μπροστά, τον περίμενε ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, Αρντά Τουράν. Απευθυνόμενος ο πρωθυπουργός προς αυτόν είπε: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα…». Ακολούθως αντάλλαξε χειραψία με όλους τους Τούρκους διεθνείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος, οι δύο Πρωθυπουργοί έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.