ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φεύγει το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Φεύγει το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στα πρόθυρα της εξόδου του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι πολύ δυσαρεστημένος στην Ισπανική ομάδα, από τον πρόεδρο, τον προπονητή, μέχρι ορισμένους από τους συμπαίκτες του.

Κατά κύριο λόγο είναι ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με τον Ράφα Μπενίτεθ, για τον οποίο είπε στον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ: «Δεν θα κερδίσουμε τίποτα με αυτόν τον προπονητή». Ο Ρονάλντο δεν νιώθει άνετα με τον Μπενίτεθ, ο οποίος προορίζει τον Γκάρεθ Μπέιλ για ένα αναβαθμισμένο ρόλο. Πρόσφατα μάλιστα τον έβαλε στο ίδιο επίπεδο με τον Ρονάλντο, κάτι που ξένισε τον Πορτογάλο.

Ο Ρονάλντο τα έχει και με τον πρόεδρο καθώς αισθάνεται ότι ο Πέρεθ βλέπει με πολύ μεγαλύτερη συμπάθεια τον Μπέιλ, καθώς είναι η μεγαλύτερή του μεταγραφή. Ο εκνευρισμός του Πορτογάλου αυξήθηκε ακόμη περισσότερο καθώς κανείς από την Ρεάλ δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της αυτοβιογραφίας του στο Λονδίνο.

Ποιος είναι ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ρονάλντο;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η πρώτη ομάδα που ο καθένας σκέφτεται είναι η Γιουνάιτεντ, με μια θριαμβευτική επιστροφή στο Όλντ Τράφορντ. Ο Ρονάλντο δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε να παίξει ξανά με τον Γουέιν Ρούνεϊ, έστω και αν η Γιουνάιτεντ δεν είναι όπως παλιά. Μια συμφωνία για την υπογραφή Ρονάλντο θα χρειαστεί πολλά χρήματα από την Γιουνάιτεντ, ενώ θα συνοδευτεί από τεράστιες προσδοκίες και πίεση για τον Πορτογάλο ώστε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις όπως έκανε επί εποχής Φέργκιουσον. Ο Ρονάλντο δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα για μια επιστροφή στην Γιουνάιτεντ και αν ο σύλλογος τον θέλει πραγματικά, τίποτα δεν αποκλείεται.

Σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα AS, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ενδιαφέρεται να προσελκύσει τον Ρονάλντο στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι χρειάζεται ενίσχυση, αλλά γενικά δεν φαίνεται σαν μια καλή επένδυση, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του Ρονάλντο. Ίσως χρειαστεί να πουλήσουν παίκτες, όπως οι Όσκαρ και Μάτιτς, για να αυξήσουν το κεφάλαιο, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Αζάρ για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν η Ρεάλ κάνει μια κίνηση για τον Βέλγο διεθνή, τότε δεν είναι αδύνατο για την Τσέλσι να πάρει Ρονάλντο.

Παρί Σεν Ζερμέν

Είναι πολλές οι πιθανότητες ο Ρονάλντο να πάει στο Παρίσι. Πέρα από το «φλερτ» που είχε με τον προπονητή Λοράν Μπλαν και τον ιδιοκτήτη Νάσσερ Αλ Κελαίφι, μια μεταγραφή στην Παρί θα έχει πολύ ουσία. Η ομάδα ψάχνει για ένα νέο ηγέτη, εφόσον ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φεύγει το καλοκαίρι, και αν ο Ρονάλντο κλείσει θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο, να κερδίσει το Champions League. Αν τα καταφέρει θα γίνει ένας θρύλος στο Σηκουάνα, όπως στο Μάντσεστερ και τη Μαδρίτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τα μετρητά για να δώσει στον Ρονάλντο το συμβόλαιο που επιθυμεί, έχει την ομάδα για να παραμείνει στο προσκήνιο, αλλά και να τον βοηθήσει να γράψει αστρονομικούς αριθμούς και στην Γαλλία.

Λος Άντζελες Γκάλαξι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια κίνηση προς τις ΗΠΑ μοιάζει όλο και πιο απίθανη, με τον Ρονάλντο να δηλώνει ότι θέλει να συνταξιοδοτηθεί με αξιοπρέπεια, όχι στην Αμερική ή το Κατάρ. Βέβαια, λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε πει ότι θα μπορούσε να μετακομίσει στην Αμερική, κι έτσι είναι δύσκολο να ξέρει κανείς τι να πιστέψει και τι να αγνοήσει. Η ομάδα πάντως έχει λεφτά και θα πάρει σίγουρα ένα καλό συμβόλαιο. Ακολουθώντας τα βήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το Λος Άντζελες θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή στην Αμερική. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.