ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Μπλόκο” της αστυνομίας σε ποδοσφαιριστή της Ρόμα – Τον πέρασαν για τρομοκράτη και τελικά έβγαλαν selfie μαζί του [φωτο]

“Μπλόκο” της αστυνομίας σε ποδοσφαιριστή της Ρόμα – Τον πέρασαν για τρομοκράτη και τελικά έβγαλαν selfie μαζί του [φωτο]

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο Ρατζά Ναϊνγκολάν στην Αμβέρσα όταν ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες του έστησε μπλόκο έπειτα από τηλεφωνήματα Βέλγων πολιτών για ύποπτες κινήσεις ενός τρομοκράτη!

Η αλήθεια είναι πως το παρουσιαστικό του δεν είναι και το πιο συνηθισμένο για ήσυχες γειτονιές. Ο Ναϊνγκολάν βρέθηκε στο Βέλγιο τις προηγούμενες ημέρες λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά έζησε τελικά μια περιπέτεια, την οποία σίγουρα δεν την περίμενε.

Ο άσος της Ρόμα βρισκόταν στο «Radisson Blu Astrid» της Αμβέρσας όπου διέμενε με την οικογένειά του για λίγες ημέρες. Οταν οι κάτοικοι της γειτονιάς είδαν έναν νεαρό με τατουάζ, μοϊκάνα στο μαλλί και ξυρισμένα φρύδια να περιφέρεται στους δρόμους, φοβήθηκαν και αμέσως κάλεσαν στην αστυνομία.

Σήμανε συναγερμός όμως όταν άνθρωποι της αντιτρομοκρατικής έφτασαν στο ξενοδοχείο, αναγνώρισαν ότι πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή. Αυτός απλά χαμογέλασε αν και στην αρχή έδειξε διάθεση να συνεργαστεί ενώ στη συνέχεια δεν χάλασε το χατήρι στους αστυνομικούς για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.