ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mε 3-5-2 και Μπερμπάτοφ-Ζάιρο στην επίθεση ο ΠΑΟΚ με Καμπάλα την Πέμπτη στην Τούμπα.

Mε 3-5-2 και Μπερμπάτοφ-Ζάιρο στην επίθεση ο ΠΑΟΚ με Καμπάλα την Πέμπτη στην Τούμπα.

Κατέληξε στο σχήμα που θα παρατάξει και τους 11 που θα ρίξει στη μάχη της Τούμπας για την αναμέτρηση με την Καμπάλα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Ιγκόρ Τούντορ. Το… πείραμα με τους δύο κλασικούς επιθετικούς, (Μπερμπάτοφ – Αθανασιάδης), δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικό, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, κι όπως έδειξε και στην σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Κλάους θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Και δεν είναι ο μόνος… Εκτός από τον Αθανασιάδη, ο Τούντορ θα ξεκουράσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον Ρόμπερτ Μακ ξεκινώντας τον Ζάιρο στη θέση του.

Ο “Δικέφαλος” θα “κατέβει” με 3-5-2 : Ο Γλύκος θα είναι τερματοφύλακας και οι Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Σκόνδρας στην άμυνα. Ο Ροντρίγκες θα είναι στα αριστερά, ο Κίτσιου δεξιά και οι Τζιόλης, Σάμπο και Μυστακίδης στο κέντρο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ζάιρο και Μπερμπάτοφ. Αυτό το σχήμα δοκίμασε και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας που παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης.

Ο Τούντορ υπολογίζει στον Τζαβέλλα αλλά όχι και στους Χαρίση, Κόστα, Βιτόρ και Λέοβατς.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ιγκορ Τούντορ είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Σκόνδρα και του μετέφερε οδηγίες για το τι θέλει μέσα στο γήπεδο στο ματς της Πέμπτης.

Στις 8 το βράδυ οι παίκτες που θα επιλεγούν για την αποστολή θα πρέπει να βρίσκονται στο Μακεδονία Παλλάς αφού με απόφαση του προπονητή η ομάδα θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως μπήκε ανεμοφράχτης στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας ενώ φτιάχνεται και κερκίδα 500 θέσεων (60 μέτρα και τρεις σειρές) σε ένα από τα γήπεδα. Παράλληλα γίνεται διαπλάτυνση του γηπέδου που χρησιμοποιηθεί κυρίως η Κ20 (θα μπορεί να παίξει και η “μεγάλη” ομάδα κάποιο φιλικό) κατά οχτώ μέτρα μήκος και οχτώ μέτρα πλάτος. Στα κτίρια των αποδυτηρίων γίνονται εργασίες για να υπάρξει επέκταση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.