ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρυξέλλες: Χωρίς θεατές το ματς της Άντερλεχτ για λόγους ασφαλείας

Βρυξέλλες: Χωρίς θεατές το ματς της Άντερλεχτ για λόγους ασφαλείας

Άνω κάτω είναι οι Βρυξέλλες, που ζουν υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος και -όπως είναι φυσικό- θεωρείται αδύνατον να μείνει το ποδόσφαιρο εκτός του πεδίου προσοχής των Αρχών.

Στο επίκεντρο βρίσκονται ιδιαίτερα οι ομάδες των Βρυξελλών, με την Άντερλεχτ, για ακόμα μια αγωνιστική να κινδυνεύει να μείνει εκτός προγράμματος.

Την περασμένη αγωνιστική το ματς με την Λόκερεν αναβλήθηκε, όμως για την 17η αγωνιστική η Pro League αποφάσισε πως το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων, όμως, ανακοινώθηκε πως το ερχόμενο ματς κόντρα στην Λέουβεν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και στις 15.30, αντί για τις 19.00 που είχε οριστεί αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι αντίστοιχο ανακοινώθηκε νωρίτερα και για την Κλαμπ Μπριζ, που θα υποδεχτεί χωρίς θεατές την Νάπολι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.