ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα με Καμπάλα, καθώς η Κράσνονταρ νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ.

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα με Καμπάλα, καθώς η Κράσνονταρ νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ.

Η Κράσνονταρ άφησε και μαθηματικά τον ΠΑΟΚ εκτός των «32» του Europa League πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ με την Καμπάλα στην Τούμπα.

Οι Ρώσοι που υποδέχτηκαν την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης, επικράτησαν των Βεστφαλών με 1-0 χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα μετά από μαρκάρισμα του Χούμελς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μαμάεφ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι Γερμανοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το 1-0 υπέρ της Κράσνονταρ παρέμεινε μέχρι τέλους.

Με το τρίποντο αυτό οι Ρώσοι έφτασαν τους 10 βαθμούς στον  3ο όμιλο (όσους και η Ντόρτμουντ) και παράλληλα εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός του ΠΑΟΚ.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γεντζέιτσικ, Γκράνκβιστ, Σίγκουρτσον, Καλέσιν, Καμπορέ, Αχμέντοβ (85′ Τορμπίνσκι), Μαουρίσιο Περέιρα (74′ Γκαζίνσκι), Σμόλοβ, Μαμάεβ (84′ Λομπόρδε), Αρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (80′ Γκίντερ), Σβεν Μπέντερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Βάιγκλ (86′ Λάιτνερ), Γκονσάλο Κάστρο, Χόφμαν (68′ Γιανουζάι), Μχιταριάν, Αντριάν Ράμος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.