Ξεσηκώθηκαν οι οικολόγοι εναντίον της Άρσεναλ για το αεροπορικό ταξίδι των 14 λεπτών στο Νόριτς.

Ξεσηκώθηκαν οι οικολόγοι εναντίον της Άρσεναλ για το αεροπορικό ταξίδι των 14 λεπτών στο Νόριτς.

Στο Νόριτς ταξίδεψε η Άρσεναλ για τον αγώνα με την τοπική ομάδα το απόγευμα της Κυριακής. Μόνο που η αποστολή των «κανονιέρηδων» στην πόλη του Νόριτς έγινε με ιδιωτικό τζετ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και στους περιβαλλοντολόγους του Μεγάλου Νησιού. Το ταξίδι διάρκεσε μόλις 14 λεπτά, ενώ η απόσταση που διένυσε η αποστολή ήταν 100 μίλια!

Η εν λόγω διαδρομή θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και με το τρένο, το οποίο κάνει μόλις δύο ώρες για να φτάσει στον προορισμό του, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ επέλεξε την ακόμα πιο εύκολη λύση, αυτή του αεροπλάνου, ώστε να μην υπάρξει κούραση από το ταξίδι.

 Το γεγονός αυτό όπως αναφέραμε και παραπάνω έφερε έντονες αντιδράσεις από μέλη ενός περιβαλλοντολογικού συλλόγου ο οποίος διαμαρτύρεται για την «αχρείαστη εκπομπή τοξικού καυσίμου που προκαλεί ζημιά στην ατμόσφαιρα».

«Έχοντας ζήσει στο Νόριτς και στο Φίνσμπουρι Παρκ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι μία απόσταση που μπορείς να την κάνεις σε δύο ώρες με τρένο, χωρίς να ρυπαίνεις το περιβάλλον. Αυτό είναι γελοίο», δήλωσε αρχικά η Έλα Γκίλμπερτ, εκπρόσωπος της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης… «Plane Stupid».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Είμαι πολλά χρόνια οπαδός της Άρσεναλ και έχω συνηθίσει να ντροπιάζομαι περιστασιακά από την ομάδα μου αλλά στον αγωνιστικό χώρο, όχι έξω απ’ αυτόν», προσέθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.