Η Μπάγερν «καθάρισε» 2-0 την Χέρτα Βερολίνου με Μίλερ-Κομάν.

Η Μπάγερν «καθάρισε» 2-0 την Χέρτα Βερολίνου με Μίλερ-Κομάν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν «καθάρισε» 2-0 την Χέρτα Βερολίνου στο Μόναχο και συνέχισε την επέλασή της στο πρωτάθλημα Γερμανίας.

Ο Μίλερ στο 34ο λεπτό και ο Κομάν στο 41ο πέτυχαν τα γκολ των Βαυαρών.

Η Γκλάντμπαχ βρισκόταν πολύ κοντά στο να χάσει το ματς από την Χόφενχαϊμ αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, βλέποντας το φάσμα της πρώτης ήττας μετά από σχεδόν 2.5 μήνες. Όμως ο Ντρμιτς και ο Τζόνσον γύρισαν το ματς και τουλάχιστον έσωσαν την παρτίδα για τα «πουλάρια». 

Πάρτι έκανε το Αννόβερο από το πρώτο μέρος απέναντι στην Ίνγκολσταντ, αφού με Μαρσέλο, Αντρέασεν και Κάραμαν, μέχρι το 24ο λεπτό είχε σημειώσει τρία γκολ και ουσιαστικά είχε τελειώσει το παιχνίδι. 

Το Αμβούργο πιστοποίησε την ανοδική του πορεία με ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά για φέτος που η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία, σημείωσε δύο συνεχόμενες νίκες. Το Αμβούργο πήρε κεφάλι από το πρώτο ημίχρονο με τον Ιλίσεβιτς μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ στο 26’ ο Γκρέγκοριτς έκανε το 0-2, για να μειώσει ο Ούτζα στο 62’ για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο ο Νικολάι Μίλερ στο 68’ ξανάδωσε το προβάδισμα των δύο γκολ στην ομάδα του. Με τη νίκη αυτή το Αμβούργο ανέβηκε στην 6η θέση. 

Η Μάιντς συνέχισε την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα. Από ασίστ του Ντε Μπλάσις ο Μούτο έκανε το 1-0, ο Μάλι στο 42′ έκανε το 2-0, ενώ η Άιντραχτ έμεινε και με δέκα λόγω αποβολής του Μέιερ. Ο Σεφέροβιτς απλά μείωσε σε 2-1 με την Μάιντς ν’ ανεβαίνει 7η με 20 πόντους. 

Aναλυτικά τ’ αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής: 

Παρασκευή 27/11 

Ντάρμσταντ-Κολωνία 0-0 

Σάββατο 28/11

Μπάγερν Μονάχου-Χέρτα Βερολίνου 2-0 

(24’ Μίλερ, 41’ Κομάν) 

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο 1-3 

(62’ Ούτζα, 3’ Ιλίσεβιτς, 26’ Γκρέγκοριτς, 68’ Νικολάι Μίλερ 

Ανόβερο-Ίνγκολσταντ 3-0 

(5’ Μαρσέλο, 11’ Αντρέασεν, 24’ Κάραμαν) 

Χόφενχαϊμ-Γκλάντμπαχ 3-3 

(11’ Ζούμπερ, 34’ Πολάνσκι, 47’ Αμίρι – 5’, 87’ Τζόνσον, 56’ Ντρμιτς) 

Μάιντς-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 

(5’ Μούτο, 42’ Μάλι-61’ Σεφέροβιτς) 

Κυριακή 29/11 

Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 16:30 

Λεβερκούζεν-Σάλκε 18:30 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 18:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.