ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τρία γκολ στο εξωτερικό οι Έλληνες, αποβλήθηκε ο Σάμαρης στην Πορτογαλία

Τρία γκολ στο εξωτερικό οι Έλληνες, αποβλήθηκε ο Σάμαρης στην Πορτογαλία

Τρία γκολ ήταν ο απολογισμός της εβδομάδας για τους Έλληνες του εξωτερικού. Ο Θανάσης Παπάζογλου βρήκε δίχτυα στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ το γκολ του Κώστα Μήτρογλου δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει την πρόκριση επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Μπενφίκα. Γκολ πέτυχε και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης στην ήττα της Στουρμ Γκρατς από την Σάλτσμπουργκ με 3-1.

Οι ξενιτεμένοι μας είχαν σημαντική παρουσία. Αναλυτικά:

Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπολόνια που έληξε 2-2. Στο πρώτο γκολ που δέχεται η Ρόμα φέρει μερίδιο ευθύνης, καθώς δεν μπορεί να απομακρύνει την μπάλα από την… καρδιά της περιοχής του.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Δεν ξεκίνησε βασικός στην Μπολόνια, αλλά μπήκε αλλαγή στο 63ο λεπτό. Ήταν όμως ο παίκτης που έκανε το πέναλτι στο 86΄, με την εύστοχη εκτέλεση του οποίου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Mάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ρόμα.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Bασικός στη νίκη με 1-0 επί της Σαμπντόρια, έχοντας καλή απόδοση.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σαμπντόρια.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια): Μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό της εκτός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 1-0 χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να ισοφαρίσει.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Tζένοα): Είδε από τον πάγκο τη νίκη επί της Σασουόλο με 2-1 στην Γένοβα.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Νάπολι με 2-0, χωρίς να φέρει ευθύνη για τα γκολ.

Σάββας Γκέντζογλου (Μπάρι): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Λιβόρνο, όμως αποβλήθηκε στο 78ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι): Δεν χρησιμοποιήθηκε στην νίκη με 1-0 επί της Λιβόρνο.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα της Μπορούσια με 3-1 στο Αμβούργο, χωρίς να φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη της Λεβερκούζεν με 3-1 επί της Άιντραχτ, στην Φρανκφούρτη.

Κώστας Σταφυλίφης (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή της Άουγκσμπουργκ για την εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Στουτγάρδης.

Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαντχάουζεν όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-1.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν με 3-0.

Νίκος Βέργος (Έλτσε): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα από την Αλαβές με 1-0.

Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στη νίκη με 1-0 επί της ΚΠΡ.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Σπόρτινγκ όπου η ομάδα του γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1, αλλά αποβλήθηκε στην παράταση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Το γκολ που πέτυχε στο 7ο λεπτό του ντέρμπι με την Σπόρτινγκ για το Κύπελλο, δεν αποδείχθηκε αρκετό για την Μπενφίκα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 στην παράταση.

Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φέγενορντ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 5-0.

Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του έχασε το παιχνίδι με την Ρόντα εκτός έδρας, όπου η ομάδα του κέρδισε 5-0.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Το παιχνίδι με την Πέρουβελς ήταν μεταξύ αυτών που αναβλήθηκαν.

Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Δεν ήταν απλά βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης, αλλά σκόραρε κιόλας στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι.

Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 επί της Σταντάρ Λιέγης.

Κώστας Ρουγκάλας (Λέουβεν): Βασικός στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Γκενκ.

Άλμπερτ Ρούσος (Σερκλ Μπριζ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας νίκη επί της Ντινζέ με 4-1.

Χαράλαμπος Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ, σκόραρε, αλλά η Στουρμ γνώρισε την ήττα με 3-1.

Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Δεν ήταν στην αποστολή της Ραπίντ στην εκτός έδρας νίκη με 6-1 επί της Μάτερσμπουργκ, λόγω τραυματισμού.

Τάσος Δώνης (Λουγκάνο): Μπήκε στο 82ο λεπτό της εκτός έδρας ήττας από την Ζυρίχη με 5-3.

Γιώργος Σαρρής (Ερσιγιεσπορ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα από την Μαλάτια Μπελεντίγεσπορ με 3-1.

Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Μπήκε στο 73ο λεπτό στη νίκη με 1-0 επί της Μπνέι Σακχνίν.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί): Μπήκε στο 68ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης με 3-0 επί της Αλ Ιτιχάντ.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Ήταν εκτός αποστολής στην νίκη με 3-0 επί της Αλ Ιτιχάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Eίδε από τον πάγκο το ισόπαλο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γιανγκσου Γκουοξίν Σάιντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.