Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει τον… δικό του Γάλλο: «Ποιος Μπενζεμά; Εγώ έχω Ζιρού»

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει τον… δικό του Γάλλο: «Ποιος Μπενζεμά; Εγώ έχω Ζιρού»

Ο Αρσέν Βενγκέρ έβαλε τέλος στα σενάρια περί απόκτησης του Καρίμ Μπενζεμά δηλώνοντας πλήρως… καλυμμένος με την παρουσία του Ολιβιέ Ζιρού στην επίθεση της Άρσεναλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποθέωσε τον Ολιβιέ Ζιρού μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πριν από αυτό κόντρα στην Άστον Βίλα, λέγοντας πως η Άρσεναλ δεν χρειάζεται τον Καρίμ Μπενζεμά αφού έχει άλλον… Γάλλο στο ρόστερ της. 

«Παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί αγωνίζεται για έναν από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη κι επειδή σκοράρει αρκετά. Νομίζω πως πρέπει να του δώσετε τα εύσημα αν λάβουμε υπ’ όψιν τα παιχνίδια που έχει παίξει και τα γκολ που έχει βάλει. Δεν είναι μόνο σκόρερ, αλλά και ένας παίκτης που δουλεύει πολύ για την ομάδα. Θεωρώ πως είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη» ανέφερε και προσέθεσε: 

«Μόλις είπα ότι ο Ζιρού είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, συνεπώς δεδομένου αυτού δεν μπορούμε να αγοράσουμε τον Μπενζεμά. Έτσι κι αλλιώς εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση εις βάρος του. Προς το παρόν δεν μπορεί να παίξει γιατί βρίσκεται υπό έρευνα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επανερχόμενος στον Ζιρού, ο Βενγκέρ  σχολίασε: «Δεν είναι κουρασμένος αυτήν την εποχή γιατί η δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι απαιτητική και τον είχαμε ξεκουράσει τακτικά. Ελπίζω να μπορέσω να το ξανακάνω και να πάρει μερικές ανάσες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.