ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έχασε την ευκαιρία η Ρεάλ με σφαλιάρα απ’ την Βιγιαρεάλ(1-0), αλλά η Ατλέτικο έπιασε την Μπάρτσα

Έχασε την ευκαιρία η Ρεάλ με σφαλιάρα απ’ την Βιγιαρεάλ(1-0), αλλά η Ατλέτικο έπιασε την Μπάρτσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Μπαρτσελόνα (2-2 με Λα Κορούνια), καθώς γνώρισε την ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» με 1-0 και έμεινε 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρομπέρτο Σολδάδο στο 8΄, που σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. 

Σε αντίθεση με τη «βασίλισσα», η συμπολίτισσα Ατλέτικο πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με ανατροπή της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή με 35 βαθμούς. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκε με γκολ του Λαπόρτ στο 27΄, αλλά δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, καθώς τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σαούλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Αντουάν Γκριζμάν στο 67΄με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Χετάφε – Σοσιεδάδ 1-1 (46΄Σαράμπια – 67΄Αγκιρέτσε)

Μπαρτσελόνα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-2 (39′ Μέσι, 62′ Ράκιτιτς – 77′, 82′ Λούκας, 86′ Μπεργαντίνος)

Θέλτα – Εσπανιόλ 1-0 (42΄Ιάγκο Άσπας)

Λεβάντε – Γρανάδα 66΄Σιμάο – 50΄, 88΄ Πεναράντα)

Σεβίλλη – Σπόρτινγκ Χιχόν 2-0 (74΄,80΄Γκαμεϊρο)

Λας Πάλμας – Μπέτις 1-0 (90+3’ Γουίλιαν)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μάλαγα 1-2 (6΄Γκρέκο – 59΄Σαρλς, 87΄Τσοπ)

Εϊμπάρ – Βαλένθια 1-1 (45΄ Ένριχ – 85΄Χούνκα)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1 (45+2΄Σαούλ, 67΄Γκριζμάν – 32΄Λαπόρτ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (8΄Σολδάδο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.