ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Ρανιέρι τρελαίνει τα κοντέρ με το τούρμπο της Λέστερ 3-1 την Έβερτον

Ο Ρανιέρι τρελαίνει τα κοντέρ με το τούρμπο της Λέστερ 3-1 την Έβερτον

Ο Ρανιέρι χτυπάει τίτλο! Το τρένο της Λέστερ παρέσυρε και την Έβερτον (3-1) και περιμένει το Άρσεναλ-Σίτι για να πάρει και… διαφορά! 

Η εκπληκτική Λέστερ έκανε ένα ακόμα θαύμα στη φετινή Premier League και αλώνοντας μια από τις δυνατότερες έδρες της (3-1 την Έβερτον) εξασφάλισε ότι θα μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Δυο πέναλτι του φοβερού Μαχρέζ (ένα εκ των οποίων κέρδισε ο άλλος συνήθης ύποπτος, Βάρντι) κι ένα γκολ του Οκαζάκι υπέγραψαν το διπλό που δεν μπόρεσαν ν’ αποτρέψουν οι Λουκάκου και Μιραλάς. Έτσι, οι «αλεπούδες» όχι μόνο θα μείνουν στο ρετιρέ, αλλά περιμένουν το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι για να δουν αν θα πάρουν και διαφορά! 

Όσο η Λέστερ, όμως, συνέχιζε τα «μπαμ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχιζε τον κατήφορο. Με αντίστοιχα απογοητευτική εμφάνιση με αυτές που την άφησαν εκτός Champions League και την υποχρέωσαν σε κάζο από την Μπόρνμουθ, η ομάδα του Φαν Χάαλ έχασε και το αήττητο στο «Ολντ Τράφορντ». Μέσα λοιπόν σε αποδοκιμασίες και λαϊκά αιτήματα για πρόσληψη Μουρίνιο, η Νόριτς έφυγε με το πολύτιμο (2-1), που κρατά τους «κόκκινους διάβολους» μακριά από την κορυφή. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, πάντως, με τη Γιουνάιτεντ, η επίσης ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν πτόησε την Τσέλσι. Εν μέσω αποθέωσης του Ζοσέ Μουρίνιο και αποδοκιμασιών για τους παίκτες, οι «μπλε» καθάρισαν πρόωρα το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και χάρη σε γκολ των Ιβάνοβιτς, Πέδρο και Όσκαρ, πήραν τη νίκη (3-1) που βελτίωσε κάπως τη ντροπιαστική τους θέση στη βαθμολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.