ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Σωκράτης έβαλε γκολ αλλά η Ντόρτμουντ έχασε και η Μπάγερν ξέφυγε οκτώ βαθμούς

Ο Σωκράτης έβαλε γκολ αλλά η Ντόρτμουντ έχασε και η Μπάγερν ξέφυγε οκτώ βαθμούς

Με «αέρα» οκτώ βαθμών θα κάνουν τις χειμερινές… διακοπές τους οι παίκτες της Μπάγερν, καθώς η νίκη τους 1-0 επί του Ανόβερου σε συνδυασμό με την ήττα της Ντόρτμουντ στην Κολωνία, έστειλε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξανά σε απόσταση… ασφαλείας!

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, λοιπόν, η Μπάγερν έκαμψε την αντίσταση του Ανόβερου, με τον Τόμας Μίλερ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 40′. Την ίδια ώρα στο «Rhein Energie Stadion» της Κολωνίας η Ντόρτμουντ παρότι προηγήθηκε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο 18′, γνώρισε στο φινάλε την ήττα με τα γκολ των Τσόλερ (82′) και Μοντέστ (90′).

Νίκη βαθμολογικής… προσπέρασης πέτυχε η Άιντραχτ επί της Βέρντερ στην «Commerzbank Arena» της Φρανκφούρτης. Ο Κλαούντιο Πιζάρο έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 29′, όμως ο Άλεξ Μάιερ ισοφάρισε στο 31′. Ο Αϊγκνερ στο 48′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Άρμιν Φε.

Το γκολ του Τσιτσαρίτο στο 73′ ήταν αρκετό για να συνεχίσει η Λεβερκούζεν την αήττητη πορεία της στα τελευταία ματς, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον σκόρερ στο 84′.

Επιστροφή στις νίκες και για την Άουγκσμπουργκ, η οποία με γκολ του Μόραβεκ στο 76′ επικράτησε 1-0 του Αμβούργου στο «Volksparkstadion». Ο Κώστας Σταφυλίδης παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Σάλκε – Χόφενχαϊμ 1-0 (28′ Τσούπο Μότινγκ

Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ 0-1 (76′ Μόραβεκ)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 2-1 (31′ Μάιερ, 48′ Άιγκνερ – 29′ Πιζάρο)

Κολωνία – Ντόρτμουντ 2-1 (82′ Τσόλερ, 90′ Μοντέστ – 18′ Παπασταθόπουλος)

Ανόβερο – Μπάγερν Μονάχου 0-1 (40′ πεν. Μίλερ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίνγκολσταντ – Λεβερκούζεν 0-1 (73′ Τσιτσαρίτο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.