ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τούρκος ποδοσφαιριστής δίνει κλωτσιά “θανάτου” στον πεσμένο αντίπαλο του! (βίντεο)

Τούρκος ποδοσφαιριστής δίνει κλωτσιά “θανάτου” στον πεσμένο αντίπαλο του! (βίντεο)

Συνέβη στην Τουρκία, σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου. Σε έξαλλη κατάσταση, ο Μεχμέτ Ντεζιρμενσί αποφάσισε να χτυπήσει τον αντίπαλό του με μια κλωτσιά στο πρόσωπο, η οποία για λίγα εκατοστά δεν έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του αντιπάλου του.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Μεχμέτ Ντεζιρμενσί έχασε την μπάλα από τον Καγιάν Καρακάς, τον οποίο κλώτσησε δυνατά στο πόδι ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ο διαιτητής έτρεξε αμέσως προς το μέρος του προκειμένου να τον αποβάλλει με κόκκινη κάρτα και εκείνη την στιγμή ο Ντεζιρμενσί έχασε εντελώς τον έλεγχο κλωτσόντας τον πεσμένο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Οι συμπαίκτες του Ντεζιρμενσί πάγωσαν με την αντίδρασή του ενώ οι αντίπαλοί του κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, με τον ίδιο να τρέχει προς τη φυσούνα για να γλιτώσει.

Ο Καρακάς χρειάστηκε 9 ράμματα στα χείλη και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως αν η κλωτσιά τον έβρισκε λίγα εκατοστά πιο πάνω και όχι στο σαγόνι θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει σοβαρότερο τραυματισμό, ακόμη και να κινδύνευε η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.