ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κλαούντιο Ρανιέρι: «Η Λέστερ είναι ο “Forrest Gump” του πρωταθλήματος»

Κλαούντιο Ρανιέρι: «Η Λέστερ είναι ο “Forrest Gump” του πρωταθλήματος»

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι παρομοίασε την εκπληκτική φέτος Λέστερ με τον διάσημο κινηματογραφικό ήρωα “Forrest Gump”, εκφράζοντας την άποψη πως οι παίκτες του έχουν τέτοιες αντοχές που μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν οι περισσότεροι την είχαν μέσα στα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό όμως η Λέστερ τους διέψευσε όλους και με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού μετά τη συμπλήρωση 17 αγωνιστικών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι “αλεπούδες” βρίσκονται μόνες στην κορυφή έχοντας +2 από την δεύτερη Άρσεναλ ενώ μετρούν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, κάνοντας πλέον όλο το φίλαθλο κοινό να αναρωτιέται αν μπορεί να συνεχίσει για καιρό ακόμα αυτό το… βιολί.

Σύμφωνα με τον Ρανιέρι, κάτι τέτοιο είναι απόλυτα εφικτό, με τον προπονητή να υπενθυμίζει ότι πέρυσι η Λέστερ έμεινε στην κατηγορία νικώντας τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο φινάλε της Premier League, και να στέκεται στον παράγοντα “αντοχή” που διαθέτει η ομάδα του.

 “Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα αντέξουμε επειδή αν η Λέστερ σώθηκε πέρυσι στους δύο τελευταίους μήνες αυτό σημαίνει πως έχει φανταστικές αντοχές. Γιατί να μην συνεχίσουμε να τρέχουμε, να τρέχουμε, να τρέχουμε;

Είμαστε σαν τον Forrest Gump. Η Λέστερ είναι ο Forrest Gump. Τώρα σας δίνω το πρωτοσέλιδο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεν έκρυψε πως αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο στην ομάδα του είναι το συλλογικό πνεύμα που κυριαρχεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 “Είναι σημαντικό που βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο. Είναι φιλικοί. Δεν έχουμε την υψηλή ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ αλλά παλεύουμε μαζί. Κάθε μπάλα για μας είναι η τελευταία μπάλα. Αυτό πιστεύουμε. Είτε είμαστε στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό, η κάθε μπάλα είναι σημαντική”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.