ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρώτος σκόρερ o Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ με 27 γκολ

Πρώτος σκόρερ o Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ με 27 γκολ

Η Γερμανία και η Ισπανία έχουν την… τιμητική της στη λίστα με τους φετινούς γκολτζήδες στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία). 

Στην κορυφή όλων βρίσκεται o Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, ο οποίος έφθασε συνολικά 27 γκολ, εκ των οποίων 18 στην Bundesliga, 7 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο. 

Από πίσω του ακολουθεί ο Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα με 24. Και είναι… τυχερός, διότι το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όπου σημείωσε πέντε τέρματα, τον ανέβασε πολύ! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ισόπαλοι» είναι ακριβώς από κάτω οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αμφότεροι μετρούν 23 γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν. Ο «CR7» έχει σκοράρει 12 φορές στην Primera Division και 11 στο Champions League, ενώ ο Πολωνός επιθετικός αριθμεί 15 στην Bundesliga, 7 στο Champions League κι 1 στο Κύπελλο Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.