Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε την απόλυση του Λουίς Φαν Χάαλ από την Μάντσεστερ

Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε την απόλυση του Λουίς Φαν Χάαλ από την Μάντσεστερ

Το μέλλον του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά αβέβαιο, μετά και την νέα ήττα από την Στόουκ, η οποία συνδυάστηκε με απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας.

Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα για τον Ολλανδό τεχνικό που γνωστή στοιχηματική εταιρία στην Αγγλία πλήρωσε τους παίκτες που είχαν ποντάρει στο ενδεχόμενο ο Φαν Χάαλ να είναι ο επόμενος προπονητής στην Premier League που θα απολυθεί!

Όταν έληξε το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Στόουκ, η εταιρία έγραψε στο twitter: “Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούμε το αναπόφευκτο, επομένως πληρώνουμε άμεσα αυτούς που είχαν ποντάρει στο ενδεχόμενο ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Premier League, που θα απολυθεί”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια εταιρία, μάλιστα, παρουσίασε τις αποδόσεις της για τον επόμενο τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», με τους Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα και Γκιγκς να είναι τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.