ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στοπ στο Λίβερπουλ: Μετά από επτά και πλέον μήνες, έμεινε στο μηδέν η Λέστερ

Στοπ στο Λίβερπουλ: Μετά από επτά και πλέον μήνες, έμεινε στο μηδέν η Λέστερ

Η Λίβερπουλ παίρνει ένα μεγάλο παράσημο απόψε μετά τη νίκη επί της Λέστερ, αφού ήταν η πρώτη μετά από 7 μήνες και 10 ημέρες που την κράτησε στο μηδέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωτοπόρος Λέστερ έμεινε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα άσφαιρη και μαζί με το περσινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την ΚΠΡ είχε σκοράρει για 18 συνεχόμενες αναμετρήσεις. Η τελευταία φορά που έμειναν οι «αλεπούδες» δίχως γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν στο ματς της 16ης Μαϊου του 2015 για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν έμεινε στο 0-0 με την Σάντερλαντ εκτός έδρας. Έπρεπε να περάσουν 7 μήνες και 10 ημέρες για να μην σκοράρει η Λέστερ, που ήταν αήττητη εκτός έδρας για 12 παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της, τρία πέρσι και εννέα φέτος. Για την Πρέμιερσιπ, σε εκτός έδρας παιχνίδι, είχε χάσει τελευταία φορά στις 21 Μαρτίου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Τότεναμ με 4-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.