Την εθνική Αγγλίας θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο και δεν παρακαλάει να διώξει η Μάντσεστερ τον Φαν Χάαλ

Την εθνική Αγγλίας θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο και δεν παρακαλάει να διώξει η Μάντσεστερ τον Φαν Χάαλ

Την ώρα που το Νησί περιμένει την απόλυση του Λουίς φαν Χάαλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, η Sunday People δίνει μια νέα εκδοχή για το μέλλον του Πορτογάλου, λέγοντας πως θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας όταν ο Ρόι Χόντσον ολοκληρώσει την θητεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ o Special One δεν παρακαλά να απολυθεί ο φαν Χάαλ από τους «κόκκινους διαβόλους» για να μην μπει σε δίλημμα. Αν η Γιουνάιτεντ τον προσεγγίσει επίσημα, δύσκολα θα αρνηθεί. Όσο όμως, δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, τόσο ο Μουρίνιο θα σκέφτεται τα «τρία λιοντάρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πορτογάλος, που έχει δηλώσει πως θα παραμείνει στο Λονδίνο μαζί με την γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες πως αν δεν έχει βρει δουλειά μέχρι το καλοκαίρι, θέλει μετά το Euro 2016 να καθίσει στον πάγκο της Αγγλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.