ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαφάρι στην Ιταλία για φύλακα-άγγελο ο Κλοπ

Σαφάρι στην Ιταλία για φύλακα-άγγελο ο Κλοπ

Μία ομάδα για να έχει υψηλούς στόχους, οφείλει να έχει κάτω από τα γκολπόστ, έναν τερματοφύλακα ικανό να την σώζει από πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Ο Μινιολέ δεν εμπνέει καμία σιγουριά στον Γιούργκεν Κλοπ κι έτσι ο τεχνικός της Λίβερπουλ γλυκοκοιτάζει τους Φεντερίκο Μαρκέτι και Ντιέγκο Λόπες, ώστε να έχει τουλάχιστον μία αξιόπιστη λύση στο τέρμα του. Σύμφωνα με το Sky Sport Italia ο Γερμανός προπονητής έχει ξεχωρίσει τους δύο τερματοφύλακες, αλλά κλίνει περισσότερο προς τον Ισπανό, λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας που διαθέτει από τον συνάδελφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον ο Λόπες έχει χάσει τη θέση του στη Μίλαν από τον 16χρονο Ντοναρούμα και δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη μετακόμιση στο Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.