ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πολιτισμικό σοκ έπαθε ο Σάντος στην Ελλάδα – Τι αποκάλυψε

Πολιτισμικό σοκ έπαθε ο Σάντος στην Ελλάδα – Τι αποκάλυψε

Αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τις συνήθειες που έχουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας. Κατά διάρκεια της παραμονής του στη χώρα διαπίστωσε τις κακές αγωνιστικές συνήθειες, όμως, αποκάλυψε ότι η εμπειρία του τον “μεγάλωσε” ο άνθρωπος.

“Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά” τόνισε ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Εθνικής Ελλάδας και επισήμανε στην πορτογαλική ιστοσελίδα Expresso: 

“Όταν έφθασα στην Ελλάδα, είχαν κακές συνήθειες. Είχα βρει μια εξήγηση… πολιτιστική. Ο Έλληνας τρώει για βράδυ πολύ αργά, ποτέ πριν της 22:30. Ο Έλληνας θέλει να μιλά μέχρι να κοιμηθεί, στις 2 ή 3 τα ξημερώματα. Έβαζα προπόνηση στις 8 το πρωί και μου έλεγαν ότι δεν εξυπηρετούσε γιατί υπήρχε μποτιλιάρισμα. Μετά πήγα στο γραφείο και έβαλα την προπόνηση στις 7 το πρωί. Και με κοίταζαν όλοι έκπληκτοι. Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά (γέλια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η Ελλάδα με έκανε να “μεγαλώσω” ως άνθρωπος. Οι Έλληνες είναι πιο ανεπίσημοι από εμάς κι επανέκτησα μια συνήθεια που είχα χάσει στην Πορτογαλία: Να έχεις επαφές με δημοσιογράφους, μετά τις προπονήσεις και να μιλάμε οι μεν με τους δε”. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.