ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η τεχνολογία έδωσε τη λύση 50 χρόνια μετά – Το γκολ “φάντασμα” στον τελικό του Μουντιάλ [φωτό]

Η τεχνολογία έδωσε τη λύση 50 χρόνια μετά – Το γκολ “φάντασμα” στον τελικό του Μουντιάλ [φωτό]

Χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δυτική Γερμανία, προκειμένου να σβηστεί οποιαδήποτε αμφιβολία για το γκολ του Τζεφ Χερστ, το οποίο έως και σήμερα θεωρούνταν «φάντασμα».

Στο τελικό 4-2 υπέρ των Άγγλων, υπήρχε μια σκιά. Κανείς ποτέ δεν κατάφερε να πει με σιγουριά αν η μπάλα στο σουτ του Χερστ πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος των Δυτικογερμανών.

Τελικά, η λύση ήρθε από το «Skysports». Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο, δουλεύοντας τους τελευταίους μήνες με ειδικά εφέ και έχοντας πάρει αρκετό υλικό από το 1966, κατάφερε να δώσει τη λύση.

Η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει τουλάχιστον 3 ίντσες τη γραμμή του τέρματος, βάζοντας μια και καλή τέλος σε κάθε αντίθετη άποψη που εξέφραζαν κατά καιρούς οι Γερμανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.