ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άρχισαν τα όργανα για τις κρατικές ενισχύσεις στο ποδόσφαιρο με την Ευρωπαϊκή Ένωση να ζητάει πίσω δεκάδες εκατομμύρια ευρώ

Άρχισαν τα όργανα για τις κρατικές ενισχύσεις στο ποδόσφαιρο με την Ευρωπαϊκή Ένωση να ζητάει πίσω δεκάδες εκατομμύρια ευρώ

Ποσό 25 εκατ. ευρώ θα αναγκαστεί να επιστρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό κράτος, ύστερα από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η «βασίλισσα» δε θα είναι η μοναδική ισπανική ομάδα που θα κληθεί να πληρώσει.

Σε έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση που παρείχε η ισπανική πολιτεία σε ποδοσφαιρικά κλαμπ της χώρας, η οποία αντιτίθεται τους ευρωπαϊκούς νόμους περί ανταγωνισμού, διαπιστώθηκαν… σημεία και τέρατα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS, η Κομισιόν έχει ήδη λάβει τις πρώτες αποφάσεις, οι οποίες ακόμα δεν έχουν κοινοποιηθεί στους συλλόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ετυμηγορία θα είναι αρνητική για την Ρεάλ, η οποία κατηγορείται πως πούλησε ένα κομμάτι γης στον Δήμο της Μαδρίτης για ποσό που ξεπερνούσε κατά πολύ την αντικειμενική του αξία. Τώρα, η διοίκηση της «βασίλισσας» θα πρέπει να επιστρέψει ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν και άλλες τρείς ομάδες που κρίθηκε πως έλαβαν παράνομη βοήθεια από το κράτος. Πρόκειται για τις Βαλένθια, Έρκουλες και Έλτσε, που ενισχυθήκαν από την τοπική κυβέρνηση της Βαλένθια προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες. Επιπροσθέτως, στο στόχαστρο της Κομισιόν βρίσκονται και οι Μπαρτσελόνα, Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τις δικές τους υποθέσεις να μην έχουν ακόμα εκδικαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.