Αποκάλυψη: Υπέγραψε μέχρι το 2021 ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Αποκάλυψη: Υπέγραψε μέχρι το 2021 ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Όπως μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά το ΕSPN της Βραζιλίας, Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα υπέγραψαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ως το 2021.

Με βάση το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας (και κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας πολλά ερωτήματα) ο άσος των Καταλανών υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του τον περασμένο Δεκέμβριο, τις ημέρες που η ομάδα ήταν στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων! 

Όπως αναφέρεται, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και ο Νεϊμάρ θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μπαρτσελόνα μετά τον Λιονέλ Μέσι. Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα σχετικά με όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δημόσια δηλώνει μέχρι σήμερα ότι ελπίζει να αρχίσουν σύντομα οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου. 

Όπως αναφέρει, το ESPN η υπογραφή της νέας συνεργασίας δεν ανακοινώθηκε επίσημα για εμπορικούς λόγους, αλλά και επειδή είναι σε εξέλιξη η δικαστική υπόθεση με κατηγορούμενο τον Νεϊμάρ και τον πατέρα του για παρατυπίες κατά τη μεταγραφή του από τη Σάντος. Τότε αναμενόταν η κλήση σε απολογία του παίκτη και δεν ήθελε ούτε ο ίδιος ούτε ο σύλλογος να επηρεαστεί η υπόθεση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2013 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 131 παιχνίδια έχοντας πετύχει 82 γκολ. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση ούτε από τον ίδιο ούτε από τη Μπαρτσελόνα για το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.