Έτοιμα για το μπαμ του καλοκαιριού τα “σφυριά”

Έτοιμα για το μπαμ του καλοκαιριού τα “σφυριά”

Ο Ζλάταν ίμπραΐμοβιτς έχει δηλώσει κατ’επανάληψη, πως θέλει να παίξει στην Premier League, πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κι ίσως αυτό να συμβεί το προσεχές καλοκαίρι. Η Γουέστ Χαμ θα μετακομίσει στο νέο της σπίτι του χρόνου και θέλει να κάνει μια ηχηρή μεταγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ θα είναι ελεύθερος τον Ιούνιο να διαπραγματευτεί το νέο του επαγγελματικό προορισμό κι ήδη τα “σφυριά” προσανατολίζονται, στο να του προσφέρουν 120.000 λίρες τη βδομάδα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει, το αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, αφού είναι γνωστή η κάψα του επιθετικού της Παρί, ν’αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.