Μετά την τεσσάρα στην Σεβίλλη ο Ζιντάν έριξε το μήνυμα στους παίκτες της Ρεάλ: «Νίκη στη Βαρκελώνη»

Μετά την τεσσάρα στην Σεβίλλη ο Ζιντάν έριξε το μήνυμα στους παίκτες της Ρεάλ: «Νίκη στη Βαρκελώνη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Σεβίλλης με 4-0 και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον τραυματισμό του και ο Γάλλος τεχνικός ήταν στην ευχάριστη θέση να δει στη βασική εντεκάδα μαζί τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο μετά από δύο μήνες. 

Οι Μαδριλένοι θα ταξιδέψουν στις 2 Απριλίου στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Ο 43χρονος προπονητής των «μερέγχες» πιστεύει ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι και θα καταφέρουν με την καλή τους εμφάνιση να σώσουν κάτι από την φετινή απογοητευτική χρονιά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «βασίλισσας» μετά το παιχνίδι με την Σεβίλλη ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Αν παίξουμε όπως σήμερα σε κάθε παιχνίδι τότε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος σε όλους τους αγώνες. Αν το κάνουμε αυτό τότε δεν ανησυχώ για τίποτα. Πριν μία εβδομάδα είπα ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η επίδοση αυτή είναι λόγω της δουλειάς που κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή μας εμφάνιση, είναι από τα καλύτερα παιχνίδια από τότε που ήρθα. Κάθε “Ελ Κλάσικο” είναι ξεχωριστό, πρέπει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας και να πάρουμε την νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.