ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οπαδός μένει ζωντανός για να πανηγυρίσει τον τίτλο της ομάδας του

Οπαδός μένει ζωντανός για να πανηγυρίσει τον τίτλο της ομάδας του

Ραγίζει καρδιές η ιστορία ενός καρκινοπαθή οπαδού της Λέστερ από την Αυστραλία ο οποίος επιθυμεί διακαώς να παραμείνει λίγες εβδομάδες ακόμα στη ζωή για να… πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος της ομάδας του στην Αγγλία!

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. επτά στροφές πριν το τέλος, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Τότεναμ.

Είναι, όμως, το μοναδικό «θαύμα» που περιβάλει το δημιούργημα του Ιταλού τεχνικού; Όχι. Διότι γύρω από τη συγκεκριμένη απίθανη ιστορία, συντελούνται πολλά μικρά θαύματα, όπως λόγου χάρη αυτό του Αυστραλού Τόνι Σκέφινκτον, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο πέρυσι το Μάρτιο.

Ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οπαδός της Λέστερ είχε έναν χρόνο ζωής, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ωστόσο, ο ίδιος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να ζήσει ένα όνειρό του, πριν «φύγει» από τούτον τον κόσμο. Ο 51χρονος Τόνι δήλωσε ότι η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος τον κρατάει ζωντανό. «Βλέποντας την ομάδα να δίνει μάχη για την παραμονή της την προηγούμενη σεζόν, εντυπωσιάστηκα από όσα συμβαίνουν φέτος. Η πορεία της και η μάχη που δίνει, μου έχει δώσει και μένα ελπίδα. Παλεύω όπως η Λέστερ και είμαι αισιόδοξος ότι θα προλάβω να τη δω πρωταθλήτρια. Η Λέστερ με κρατάει ζωντανό», τόνισε ο καρκινοπαθής Αυστραλός, ο οποίος προγραμματίζει ήδη να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους ήρωές του, τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.