ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκαρισμένος ο επιθετικός της Νόριτς Εμποκανί που ήταν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ώρα της επίθεσης

Σοκαρισμένος ο επιθετικός της Νόριτς Εμποκανί που ήταν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ώρα της επίθεσης

Άγιο είχε ο ποδοσφαιριστής της Νόριτς, Ντιεμερσί Εμποκανί, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ώρα της βομβιστικής επίθεσης!

«Η Νόριτς μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ντιεμερσί Εμποκανί ήταν στο αεροδρόμιο Zavendem των Βρυξελλών τη στιγμή που έγινε η τρομοκρατική επίθεση σήμερα το πρωί.

Ο δανεικός από την Ντίναμο Κιέβου στράικερ δεν έπαθε τίποτα αλλά είναι σοκαρισμένος από τα τραγικά γεγονότα στο αεροδρόμιο, χώρο στον οποίο πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύλλογος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Ντιεμερσί, που τώρα έχει επιστρέψει σπίτι του για να είναι με την οικογένειά του. Οι σκέψεις όλων στη Νόριτς είναι με τα θύματα της σημερινής θηριωδίας στο Βέλγιο και με τις οικογένειές τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νόριτς ενώ η πρώην ομάδα του, Άντερλεχτ, ευχαρίστησε το Θεό για το γεγονός ότι ο 30χρονος άσος είναι καλά στην υγεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.