ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορεό με 90.000 κομμάτια για τον Γιόχαν Κρόιφ ετοιμάζουν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Ρεάλ

Κορεό με 90.000 κομμάτια για τον Γιόχαν Κρόιφ ετοιμάζουν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Ρεάλ

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ ιδιαίτερο για την Μπαρτσελόνα, όχι μόνο επειδή πρόκειται για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και γιατί θα είναι το πρώτο ματς των “μπλαουγκράνα” μετά τον θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ.

Οι Καταλανοί θα τιμήσουν τη μνήμη μίας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που πέρασαν από την ομάδα και άλλαξαν την ιστορία της με ένα εντυπωσιακό κορεό, οι φωτογραφίες του οποίου είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (30/3).

Αρχικά στο Camp Nou θα κάνει την εμφάνισή του ένα ξεχωριστό πανό-μωσαϊκό, αποτελούμενο από 90.000 ξεχωριστά κομμάτια που θα υψώσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και θα φέρει το μήνυμα «Gràcies Johan» («Eυχαριστούμε Γιόχαν»), ενώ η ίδια φράση θα αναγράφεται και στις εμφανίσεις των παικτών των «μπλαουγκράνα», στο σημείο όπου κανονικά βρίσκεται το έμβλημα του συλλόγου.

Παράλληλα, τα παιδιά που θα συνοδεύουν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο θα φορούν επίσης εμφανίσεις με το μήνυμα «Gràcies Johan», ενώ στο πίσω μέρος τους θα αναγράφεται το όνομα του «Ιπτάμενου Ολλανδού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ στα video-wall του σταδίου θα προβληθεί βίντεο-φόρος τιμής στην καριέρα του Γιόχαν Κρόιφ και στην προσφορά του τόσο στους Καταλανούς, όσο και συνολικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.