Σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον πρώτο ημιτελικό

Σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον πρώτο ημιτελικό

Τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάνε απόψε με το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι «πολίτες» έχουν πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη γράφοντας ιστορία με τις προκρίσεις τους, αλλά θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα, το μεγαλύτερο, αυτό για τον τελικό. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα προημιτελικά απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η ομάδα του Πελεγκρίνι έδειξε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν αντίπαλο. Φυσικά το ενδεχόμενο ενός τελικού της Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου, ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, επόμενου προπονητή των Άγγλων, είναι άκρως δελεαστικό.

Ο Χιλιανός τεχνικός θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίχτες του, δεν έκανε σημαντικό ροτέισον το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Το “πλήρωσε” έχοντας 2 απώλειες, καθώς τραυματίστηκαν οι Φερνάντο και Τουρέ, με τον πρώτο να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο σημερινό ματς και τον δεύτερο να μένει σίγουρα εκτός πλάνων. Πέραν αυτών, εκτός και ο Νασρί που είναι τραυματίας εδώ και καιρό.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει πλώρη για τον ενδέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο, η «Βασίλισσα» έχει εννέα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα καθώς και την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ με ανατροπή σκορ από τον πρώτο αγώνα. Δεδομένου ότι απέφυγε τη Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά καθώς και το ότι το πρώτο ματς με τη Σίτι είναι εκτός έδρας, η ομάδα της Μαδρίτης έχει όλα τα φόντα να φτάσει ως τον τελικό.

Ρονάλντο και Μπενζεμά έρχονται από τραυματισμό, αμφότεροι ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ, με τον «Ζιζού» να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι λογικά θα είναι έτοιμοι και οι δύο, αλλά θα τους «τσεκάρει» και πριν το παιχνίδι. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Ρονάλντο, με τον Βάσκεθ να είναι η πρώτη εναλλακτική του Μπενζεμά. Δεν αγωνίστηκε το Σάββατο και ο Καρβαχάλ λόγω τραυματισμού, πάντως και ο πολύτιμος ακραίος μπακ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ και λογικά θα ξεκινήσει βασικός.

Πιθανές ενδεκάδες

Μαν. Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί – Φερνάντο, Φερναντίνιο – Νάβας, Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Αγουέρο

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας – Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς – Ρονάλντο, Μπενζεμά (Βάσκεθ), Μπέιλ

Χαμός για τον Ρονάλντο στο Μάντσεστερ

Πανικός επικράτησε κατά την άφιξη της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποθεώθηκε από θαυμαστές του αλλά και οπαδούς της Γιουνάιτεντ, που θέλουν επίσης αύριο να δουν την Ρεάλ να κερδίζει τη μισητή Σίτι στο «Etihad».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «CR7» υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, έβγαλε selfie με τον κόσμο και δεν έκανε το… λάθος να βάλει την υπογραφή του σε φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και να βάλει ξανά φωτιά στα σενάρια περί επιστροφής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.